10 Юни

I място завоюва София Николова от 3. Б клас от ХХХI МЕЖДУНАРОДЕН ЕКОЛОГИЧЕН ФОРУМ "СРЕБЪРНА 2022"

I място за София Николова от 3. Б клас от ХХХI МЕЖДУНАРОДЕН ЕКОЛОГИЧЕН ФОРУМ "СРЕБЪРНА 2022"! ???
Нейното стихотворение "Магията на Земята" е класирано с най-високото отличие в Международен конкурс за рисунка, есе, стихотворение, разказ на тема: "Планетата Земя - безценен дар". Събитието е организирано от ЦПЛР-ОДК, МОН, РИОСВ-Русе, Национален дворец на децата, фондация "Еврика" под патронажа на кмета на Община Силистра д-р Юлиян Найденов и Община Силистра. В престижния форум тази година има над 400 участници от цялата страна и Румъния.
Поздравления за София и умението да "рисува" с думи! ?
Продължава...
10 Юни

Представителна изява на клубовете ТВ В мреж@та, Електронно списание В мрежа@та, "Игривите благоевчета". Финална изява и на проект "Културните институции като образователна среда"

Над 100 ученици от ОУ “Димитър Благоев” във В. Търново участваха в минифестивал на талантите в Шишмановата баня в старата столица. Те се представиха с театрални етюди, музикални изпълнения, работилница за плъстене на вълна, рисуване върху текстил, работа с глина, изтеглиха томбола с награди и още много изненади. Събитието беше организирано от деца за деца и събра ведно усилията на няколко училищни клуба. На импровизираната сцена в един от най-автентичните обекти на Средновековна България се изявиха членовете на “Игривите благоевчета” с ръководител Георги Кръстев, електронно списание “В мреж@та” с ръководител Емилия Маринова, и ТВ клуб “В мреж@та” с ръководител Таня Мишева. 

Повече подробности за събитието може да прочетете ТУК 

 

Продължава...
Абонамент чрез RSS