Състезания и Олимпиади (5)

ОУ“Димитър Благоев“ участва в състезанието Spelling Bee 2019

Деветото  национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee.
Момчил Генчев се класира на първо място в училищния кръг, който се проведе на 26.09.2019г. Момчил спелува правилно думата trophy и победи Борис Тодоров, който остана втори. И двамата ученици ще  участват на  Регионалното състезание, което ще се проведе на 24.03.2019г. м. март, 2019 г. във Велико Търново, а домакин на събитието е ОУ“Димитър Благоев“! Националният кръг на състезанието ще се проведе на 21 април 2019 в София.

Наградени ученици

Spelling Bee е традиционно американско състезание, в което състезателите спелуват (от англ. spelling), т.е. произнасят буква по буква различни думи на английски език.

Продължава...

Националното състезание по творческо писане на английски език Creative writing!

Поздравления за участниците в Националното състезание по творческо писане на английски език Creative writing!
Успех за Александра Александрова от 7А клас - национален финалист!

Продължава...

ОУ“Димитър Благоев“ участва в състезанието Spelling Bee 2019

ОУ“Димитър Благоев“ вече има двама претенденти за участие в регионалния кръг на  Деветото  национално състезание по правопис на английски език Spelling Bee.

Момчил Генчев се класира на първо място в училищния кръг, който се проведе на 26.09.2019г. Момчил спелува правилно думата trophy и победи Борис Тодоров, който остана втори. И двамата ученици ще  участват на  Регионалното състезание, което ще се проведе на 24.03.2019г. м. март, 2019 г. във Велико Търново, а домакин на събитието е ОУ“Димитър Благоев“! Националният кръг на състезанието ще се проведе на 21 април 2019 в София.

Продължава...

XI Национално състезание за ключови компетентности по природни науки "Следите остават"

ОУ "Димитър Благоев" домакинства XI Национално състезание за ключови компетентности по природни науки "Следите остават".

Продължава...
Абонамент чрез RSS