28 Мар

Участие и представяне на училището ни в Регионален форум по НП "Иновации в действие" с домакини ОУ "Никола Йонков Вапцаров", град Разград

Участие и представяне на училището ни се осъществи на 28 март в Регионален форум по НП "Иновации в действие" с домакини ОУ "Никола Йонков Вапцаров", град Разград от педагогическите специалисти - Николаева и Цалкова. Темата на форума е - „АЗ, ТИ, ДРУГИТЕ И НЕПОЗНАТОТО В ПОЗНАТОТО - иновациите за позитивната промяна в образованието”. 23 училища участваха във форума. Открити работилници представящи иновацията на домакините - Капански накит и плетене без куки; Иглонабиване; Великденска работилница; Капански китки - СУ "Христо Ботев", град Кубрат. Изложение - "Жив музей на етнографската група КАПАНЦИ" - Капанска кухня, Облекло на капанците, Бит на капанците. Интересно и полезно!

Нашето представяне беше едновременно в различни стаи по направления. Николаева - "Образователни хоризонти: технологии и ресурси за успех" по направление „Дигитално предприемачество и STEM – творчество, иноваторство при разработване на дигитални проекти. Цалкова - Технологии за образование - от идеи до реализация по направление - Иновативни образователни технологии и ресурси.
Интересно беше и по време на пътуването ни до Разград! Преминахме през село Благоево, където на центъра се издига паметник на Димитър Благоев. Естествено, че спряхме за снимка. 
Уверихме се, че дори и в малкото ни наше училище, ние сме напредничави в иновациите в образованието. В това се убедиха и колегите на форума. 
Продължава...
Абонамент чрез RSS