10 Юни

Отново награди за ОУ „Димитър Благоев“

Отново награди за ОУ „Димитър Благоев“
На 3 юни в местността Ксилифор се проведе третият етап от пролетната кампания „Движи се и победи“. В спортно-туристическата игра за ученици 1-4 клас отборите от II“а“ клас на нашето училище заеха първо и второ място.
Може да видите повече тук
Продължава...
08 Юни

Трима учители от ОУ"Димитър Благоев" бяха удостоени с награди за учебната 2022/2023 година

Тази учебна година е изключително богата на успехи на ученици, заели призови места от състезания, олимпиади и конкурси и на учители - наградени от различни институции в България.

Венета Цалкова - старши учител начален етап получи почетното отличие на Министерството на образованието и науката „Неофит Рилски“. То е признание за цялостен принос в системата на образованието, за дългогодишна и цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на народната просвета и принос в развитието на образователното дело в България.

Людмила Тодорова - старши учител в начален етап, по статута на РУО - Велико Търново получи наградата в категорията "начален учител".

Таня Чолакова - старши учител в начален етап получи общинската награда „Св. Патриарх Евтимий Търновски“ в категорията за учители в начален етап.

Поздравления и още много успехи!

Продължава...
02 Юни

Отличените в националния детски конкурс на читалище „Надежда“ във В. Търново „Детство мое вълшебно“ получиха своите награди

Ема Богданова, Магдалена Паралесова и Радина Венкова от 2. Б клас са от наградените в конкурса "Детство мое вълшебно". Вече втора година той е с национален статут, в които се състезават деца от цяла България! Честито на наградените!

Повече може да научите ТУК

Продължава...
Абонамент чрез RSS